Connect with us

Shqip

Bulići obećava renoviranje sportske hale u Podujevu

Avatar

Published

on

Uredila: Doruntina Baljiu (Doruntina Baliu), Piše: Amire Ćamilji (Amire Qamili)

Izvor: Kallxo (Tekst je izvorno preveden sa albanskog i nije lektorisan)

Izjava

Špejtim Bulići (08.01.2021)-  Ubrzo slede investicije u uređivanje infrastrukture hale

Ocena

ISTRAGA SE NASTAVLJA

Istinomer će propratiti da li će se ovo obećanje i ispuniti.

Predsednik opštine Podujevo, Špejtim Bulići, obećao je da će vrlo brzo doći investicije u uređivanje infrastrukture sporske hale, kako bi se obezbedili povoljni uslovi za odvijanje sportskih aktivnosti i takmičenja.

Bulići je ovo obećanje dao tokom današnje posete sportskoj hali, kako bi izbliza video stanje ovog sportskog objekta u kome takmičenja održavaju neki klubovi iz Laba.

Prema saopštenju ove opštine, među problemima koji zahtevaju brzo rešavanje je zamena poda (parketa) hale, puštanje u funkciju centralnog grejanja, uređenje sanitarnih čvorova i svlačionica.

Opština Podujevo – Predsednik Bulići obećao renoviranje sportske hale 

Predsednik Opštine Podujevo, Špejtim Bulići, posetio je danas sportsku halu  kako bi se izbliza uverio o stanju ovog sportskog objekta u kome se odvijaju takmičenja nekolicine klubova iz Laba.

Predsednik opštine, Špejtim Bulići, je tokom današnje posete sportskoj hali, tokom koje je bio u pratnji direktorke Direkcije za kulturu, omladinu i sport, Eljhame Kutlovci i direktora Direkcije za urbanizam, Bujara Hasanija, pogledao izbliza stanje ovog sportskog objekta, u kome se odvijaju sportska takmičenja i treninzi velikog broja sportskih klubova.

Tokom sastanka sa predstavnicima klubova i trenerima klubova, predsednik Bulići je informisan o infrastrukturnim problemima sa kojima se suočavaju sportisti klubova u Labu.

Među problemima koji zahtevaju brzo rešenje je zamena poda (parketa) hale, puštanje u funkciju centralnog grejanja, uređenje sanitarnih čvorova i svlačionica. Takođe je tražena veća finansijska podrška opštine.

Predsednik Bulići obećao je da će ubrzo biti načinjene investicije u uređivanje infrastrukture hale, kako bi se obezbedili povoljni uslovi za održavanje sportskih aktivnosti i takmičenja u ovom objektu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preporučeno