Connect with us

Shqip

Gjendja e të drejtave të njeriut në Kosovë në vitin 2020

Politikanët kryesorë dhe udhëheqësit kryesorë të shoqërisë civile, posaçërisht organizatat e veteranëve, publikisht e denoncuan Dhomat e Specializuara dhe Prokurorinë...

More Posts